Over ons 

Juwelier Wagenmakers is een gevestigde naam in onze mooie Bollenstreek. Ons jonge bedrijf met een rijke historie ontwikkelt zich in de regio als een klantvriendelijk en verrassend bedrijf. Met een leuke collectie sieraden en horloges proberen wij de modebewuste klant van vandaag aan ons te binden, waarbij de verkrijgbaarheid centraal staat. Natuurlijk naast de mode artikelen hebben we in onze collectie meer dan genoeg ruimte voor ook de traditionele artikelen. Zo is er voor een ieder wat wils.

Onze Collectie 

Naast de basis artikelen, horloges en sieraden van zilver, goud, staal en titanium, hebben wij ook een ruime sortering aan relatie ringen. Omdat dit een collectie is die wij “lastig” vinden om via de webshop te verkopen nodigen wij u van harte uit in Sassenheim onze uitgebreide collectie relatieringen te kunnen laten zien. Daar kunnen wij u dan, onder het genot van een kop koffie, u prima voorlichten!

Het verlengstuk van onze winkel

Onze website is niet zomaar een website, het is een verlengstuk van de winkel. Waarbij we moeten benadrukken dat er tussen de servicegraad van de winkel en de site geen verschil mag zijn. Wij streven na dat u in beide gevallen een goed gevoel over houd aan uw bezoek van deze twee uitersten.

Wellicht tot ziens bij:
Juwelier Wagenmakers
In Sassenheim