See You 

Gedenksieraden

See You

AANDACHT VOOR ELK SIERAAD AANDACHT VOOR ELKE HERINNERING

Intresse in onze gedenksieraden betekent een aangrijpende tijd in uw leven. Onze sieraden kenmerken zich door het zichtbaar houden van as- of haarresten van uw dierbaren. Wij streven ernaar gedenksieraden te ontwerpen waarbij u, als drager centraal staat en waarbij het gedenksieraad met recht een sieraad genoemd kan worden.


Waarom een gedenksieraad?

Een gedenksieraad is niet zomaar een sieraad, maar een met een wel hele mooie betekenis. Het sieraad staat namelijk symbool voor de band tussen u en uw dierbare. Door het sieraad elke dag te dragen, blijft uw dierbare eigenlijk altijd dichtbij u en kunt u hem of haar elke dag herdenken. Wij geloven dat een persoonlijk sieraad een heel klein beetje kan helpen bij het verwerken van uw verlies. Een mooier afscheid bestaat er niet. 


Gedenksieraden

Assieraden & Vingerafdruksieraden

Assieraden zijn er in verschillende vormen en maten. Juwelier Wagenmakers verwerkt de as veelal zichtbaar, maar subtiel, in een sieraad. De asresten worden met een speciale hars gemengd waardoor een glanzende doorzichtige afwerking ontstaat. U kunt er voor kiezen om er een kleurstof aan toe te voegen.

Assieraden vullen

De sieraden uit de collectie worden gevuld met een trechtertje met een schroefmechaniek. Uiteraard kunnen wij dit voor u respectvol uitvoeren. Alle sieraden waarvan de as met doorzichtige hars wordt afgedicht zullen door ons worden gevuld.

Gedenksieraden zijn niet zomaar sieraden. Het is belangrijk dat onze assieraden u naast uw eigen sieraden kunt dragen. Daarom zijn onze ringen, hangers, oorbellen en armbanden niet als assieraden te herkennen.

"Niets is persoonlijker dan uw verdriet kwijtraken in een mooie, tastbare herinnering"

Afscheid nemen is erg lastig. Maar dit sieraad zorgt ervoor dat uw dierbaren toch altijd dichtbij kunt dragen. 

Een sieraad uitzoeken online is niet gemakkelijk. Met behulp van deze foto’s en informatie proberen wij u een indruk te geven van onze gedenksieraden. Kom dan zeker eens langs in onze winkel in Sassenheim.

Niet alleen kunt u dan de tijd nemen om onze sieraden te bekijken. Ook drinken wij samen een kopje koffie of thee, om al uw wensen te bespreken en even van het moment te genieten. Je doet namelijk niet elke dag zoiets moois als een herinneringssieraad uitzoek


Sieraden online bekijken

Het complete aanbod vind je op hun website.