Jéh Jewels.

Jeh Jewels 

Jéh Jewels is een merk van Nederlandse bodem. Jéh is de afkorting van Jacoba Elisabeth Heemsbergen, de initialen van Coby van Buuren die Jéh Jewels 30 jaar geleden heeft opgericht. Jéh Jewels komt uit Maasland. De plek waar moeder en dochter inspiratie vinden voor het ontwerpen van de ambachtelijke en tijdloze sieraden. Allemaal met de unieke signatuur van Jéh Jewels: authentiek, stijlvol en duurzaam. En - heel belangrijk - met een groot draagcomfort. Laat je inspireren door de bijzondere collectie van Jéh Jewels!

De sieraden 

Jéh Jewels prikkelt de zintuigen. De sieraden van Jéh zijn authentiek, stijlvol en tijdloos. Alle sieraden van Jéh zijn met liefde ontworpen enhebben een ambachtelijke uitstraling. Kenmerkend aan de collectie is de grote verscheidenheid aan gebruikte kleuren en materialen en de eigenzinnige ontwerpen.


Wil je meer informatie of de gehele collectie bekijken ? Kijk dan op de website. 

De collecties 

De sieradentrends veranderen vaak. Daarom ontwerpen Coby en Elselien twee keer per jaar een nieuwe collectie. De collecties in het voorjaar en najaar passen zich aan op het seizoen. Sommige trends borduren voort op de afgelopen jaren, maar er zitten altijd verassingen tussen. Door de combinatie van de verschillende kleuren en mooie organische vormen ontstaan er prachtige authentieke sieraden van hoogwaardige materialen. De ronde, speelse vormen met bijzondere structuren creëren samen elke keer weer een warme en authentieke collectie.