Horloge Merken 

Hieronder vindt u de verschillende horloge merken. 


Horloge merken 

Bering 

BERING combineert minimalistisch Deens design en optimale materiaalsterkte op een unieke manier. Het merk is geïnspireerd door de schoonheid van het Noordpoolgebied

Boccia

Boccia is het nummer één merk op gebied van titanium sieraden en horloges. De designs van Boccia Titanium zijn strak, eigentijds en innovatief.

Casio 

De Unieke Casio Edifice horloges zijn stoer, elegant en geschikt voor de snelste mannen. Deze horloges vallen niet alleen op door hun prachtige uiterlijk en grote precisie. 

Citizen 

Het eerste Citizen horloge kwam uit in 1924, het was op de markt gebracht door het Shokusha-Uurwerkonderzoeksinstituut dat in Tokio gevestigd was. 

Danish Design

Danish Design maakt horloges en sieraden in een Scandinavische stijl, puur en elegant. Het Nederlandse merk Danish Design staat bekend om de simpele, elegante en een strakke afwerking.

Esprit

Esprit verovert, naast zijn kledinglijn, wereldwijd de horlogemarkt. Elegantie, authentiek, puur en toegankelijk, daar staat Esprit voor. Bent u jong of oud, heeft u een groot of klein budget? 

G-Shock

G-shock begon ooit als een droom van technicus Kikuo Ibe die een horloge wilde ontwikkelen dat niet kapot zou gaan na een valpartij. In 1981 stelde hij een speciaal team samen om deze droom werkelijkheid te maken

Olympic

Olympic is het huismerk voor betaalbare horloges. De horloges worden gekenmerkt door de uitmuntende kwaliteit, oog voor detail en zijn technisch sterk. 

Tw Steel

Met het flinke formaat, dat vaak al op grote afstand herkenbaar is, en de stoere uitstraling onderscheidt TW Steel zich duidelijk van de rest.
Daarom behoord TW steel tot de grote horloge merken.

VNDX

VNDX Amsterdam is een mooi nieuw Nederlands merk. Natuurlijk met onderdelen uit de hele wereld. De afwerking is schitterend. Massieve schakels gecombineerd met een vlinder vouwsluiting.

Garonne 

Garonne is het horlogemerk in gouden, klassieke horloges. U niet alleen de juiste tijd om uw pols, maar beschikt u ook over een mooi accessoire.