Heart to GetHeart to Get

De combinatie van een verfijnd sieraad en een kaartje met een positieve boodschap is wat Heart to Get uniek maakt! De sieraden van Heart to Get zijn een cadeau. Een cadeau voor jezelf of om aan een ander te geven. Een sieraad van Heart to Get is een herinnering aan een bijzonder persoon of een bijzonder moment. Ieder sieraad is met passie ontworpen en met zorg gemaakt van hoogwaardige materialen; sterling silver met een goldplating. Door deze combinatie van materialen behouden de sieraden kleur en vorm, om jouw herinnering niet verloren te laten gaan!


Extra leuk is dat je bij aankoop van een Heart to get sieraad er een mooie kaart bijkrijgt met een liefdevolle boodschap. Hierdoor is een Heart to get sieraad het perfecte cadeau voor een geliefde, vriendin of voor jouw moeder.

Waarom zijn wij anders?

De ontwerpers van Heart to Get hebben zich bij het ontwerpen van de armbanden en kettingen laten inspireren door de Europese symboliek en cultuur. Centraal staat de creatie van tijdloze sieraden met een boodschap, sieraden die met liefde zijn gemaakt en met liefde worden gedragen. De fijne kettinkjes en armbandjes zijn afgewerkt met bekende symbolen als hartjes, infinity tekens, veertjes en klavertjesvier. 

Nieuwe collectie sieraden

Ontdek onze nieuwe collectie tijdloze sieraden. Alle modellen van de Heart to Get collectie zijn beschikbaar in zilver, zilver met goldplating en een groot aantal ook in zilver met rosé gouden plating. Zo kies je de stijl die bij je past, of mix en match je verschillende stijlen. In onze sieraden komen subtiele symbolen van liefde en verbondenheid terug . Met een gepersonaliseerde gravering maak je jouw sieraad tot een uniek cadeau, voor jezelf of voor een bijzonder iemand. 
 
De Heart to Get Timeless collectie bestaat uit sieraden die iedereen zou willen hebben. De sieraden in deze collectie dragen hun eigen kleine symbool, en zijn verkrijgbaar in zilver, zilver met gold plating . Alle sieraden van Heart to Get worden geleverd met een kaartje met een positieve boodschap. Juist deze combinatie maakt ons uniek, en is fantastisch om jezelf of een ander cadeau te doen.


Nieuwe collectie sieraden