Sieraden 

Ben je benieuwd naar onze collectie sieraden, ons uitgebreide assortiment heeft voor iedereen wel wat.

Kijk hieronder voor meer informatie over onze merken 

Kennismaken

Aller Spanninga 

In 1863 richt goudsmid Aller Spanninga een trouwringenatelier op in het Friese Joure. Wegens succes opent hij niet alleen vestigingen in Amsterdam, maar ook in het Duitse Pforzheim

Alliance 

Trouwringen laten aan de buitenwereld zien dat je voor iemand gekozen hebt. Ze zijn hét symbool van de liefde voor elkaar en het enige dat je dagelijks met je meedraagt.

Boccia Titanium 

Boccia Titanium is hét merk op het gebied van titanium sieraden voor zowel dames als heren. De Boccia designs zijn strak, eigentijds en innovatief.

Casa

Casa International is sinds 1964 een begrip in Nederland. Casa Collection heeft strakke, zilveren juwelen in de het assortiment, bestaande uit ringen, armbanden, colliers en oorsieraden.

Dacaya

DACAYA is een stoere sieradenlijn voor mannen. Het merk laat zich inspireren door de geur van leer in combinatie met de ruige omgeving van Route 66

Daniel Vior 

De ontwerpen van Daniel Vior zijn geïnspireerd op de betekenis van het leven. Het merk richt zich op de natuur met een bijna wetenschappelijk oogpunt.

Diamonfire

Het merk heeft zijn naam te danken aan de prachtige zirkonia stenen, de zogenaamde Diamonfire stenen, waarmee de zilveren sieraden uit de collectie mee zijn gezet.

Fjory 

Van oudsher waren Nederlandse fabrikanten van gouden sieraden net zo beroemd om hun hoge kwaliteitsstandaard als Zwitserse horlogemakers dat zijn.

Heart to get 

De ontwerpers van Heart to Get hebben zich bij het ontwerpen van de armbanden en kettingen laten inspireren door de Europese symboliek en cultuur. 

Jéh Jewels

Jéh Jewels prikkelt de zintuigen. De sieraden van Jéh zijn authentiek, stijlvol en tijdloos. Alle sieraden van Jéh zijn met liefde ontworpen enhebben een ambachtelijke uitstraling.

Karma By Aumentum 

Karma is onder andere geïnspireerd door het Boeddhisme en Indiase mythologieën. Dit is duidelijk terug te zien in de kristallen en natuurstenen.

Melano

De sieradencollectie van MelanO staat bekend om de speelse wisselsystemen die in de sieraden zijn verwerkt. De steen of zetting kan verwisseld worden voor een andere kleur of materiaalsoort.

Quoins 

De sieradenlijn van Quoins biedt uiteenlopende mogelijkheden doordat er verschillende combinaties gemaakt kunnen worden.

Rebel & Rose 

Rebel & Rose is een Nederlands sieradenmerk dat armbanden voor mannen en vrouwen heeft. Ze zijn gemaakt van natuursteen en spreken zowel de lieve als de stoere kant van de drager aan

By R&C

Het leven zelf, dat is wat by R&C inspireert om sieraden te maken voor elke bijzondere gebeurtenis in uw leven. Al bijna 70 jaar houdt dit familiebedrijf zich bezig met het creëren van prachtige sieraden. 

See You 

See You Gedenksieraden vindt zijn oorsprong in 1946 in het Limburgse Helden. De heer Leurs senior opent zijn eigen zaak die gestoeld is op zijn vakmanschap als horloge en klokkenmaker en zijn liefde voor het juweliersvak.

Silk 

SILK Jewellery is het fashionable zilveren sieraden merk van Nederlandse bodem. SILK biedt een brede collectie sterling zilveren armbanden, ringen, colliers en hangers voor mannen en vrouwen.

Yo-design 

De zilveren sieradenlijn van Yo-design heeft een strak en elegant design, die zich nog steeds onderscheidt van de rest van de markt


Miss Spring 

Hoi! Ik ben een tekstblok. Klik hier om de tekst te bewerken en eigen tekst toe te voegen. Niets ligt vast, je kunt het altijd weer veranderen.