Quoins 


Quoins

De sieradenlijn van Quoins biedt uiteenlopende mogelijkheden doordat er verschillende combinaties gemaakt kunnen worden. Kettingen en armbanden kunnen samengesteld worden op basis van een verwisselbare hanger, armband, munt en ketting. Het assortiment van Quoins bevat meer dan 1.000 producten, waardoor er gemakkelijk een eigen stijl gecreëerd wordt om de gewenste look neer te zetten.

Quoins biedt de mogelijkheid om te kiezen uit een ketting die varieert qua dikte en materiaal. Vervolgens kan er een hanger met of zonder steentje gekozen worden, waar tot slot een prachtige munt in geplaatst kan worden. De muntencollectie van Quoins is zeer uitgebreid; kies voor een schitterende edelsteen, een chique munt met glitters of een trendy look met edelstaal. Vanzelfsprekend kunnen de sieraden ook gecombineerd worden om een luxe uitstraling te creëren.

Volledige aanbod

 

Het complete aanbod vind je op hun website. Wil je ze in het echt zien en wil je, jullie persoonlijke wensen bespreken? Kom dan langs bij ons in de winkel