Tw Steel


Met het flinke formaat, dat vaak al op grote afstand herkenbaar is, en de stoere uitstraling onderscheidt TW Steel zich duidelijk van de rest. Door de forse afmetingen van de horloges behoort het merk behoort letterlijk tot de grote jongens onder de horlogemerken. Het grote formaat van de TW Steel horloges is overigens niet alleen maar een hype, maar ook een belangrijk onderdeel van de identiteit van TW Steel.

Tevens is het gebruik van staal een duidelijk kenmerk voor “The Watch in Steel”, de naam staat er immers voor. Een ander terugkerend detail is de kroonkap in “Canteen Style”. Deze Amerikaanse uitvinding, waarbij de kroonkap met een haak is bevestigd aan de kast waardoor de kroon beschermd wordt en de waterdichtheid vergroot, is op horloges van nu overbodig maar geeft de horloges van TW Steel wel een gehele eigen uitstraling en identiteit 

De ACE-collectie is de essentie van betaalbare luxe. Zwitserse techniek en luxe elementen komen stijlvol samen in een krachtig, tijdloos design.  We maken het onmogelijke mogelijk en bieden een Zwitsers top horloge voor een toegankelijke prijs. Verfijnd, nauwkeurig en kenmerkend groots.

Je horlogeband is een belangrijk onderdeel van je TW Steel-horloge en bepaalt de look. TW Steel biedt je de mogelijkheid om een nieuwe of heel andere band te kiezen, waarmee je je horloge een totaal ander karakter of nieuwe look geeft. Kies banden in verschillende stijlen en maten om je TW Steel-horloge een persoonlijk karakter te geven.

Laat de traditionele tijdwaarneming voor wat die is. De Maverick-collectie geeft een hedendaagse twist aan vintage looks. De grensverleggende Son of Time was de inspiratiebron voor deze horloges die je aanmoedigen het maximale uit je tijd te halen. Kies je eigen weg en geniet van de pure dingen in het leven met de Maverick om je pols.