Swiss Military Hanowa

Swiss Military Hanowa 

De Swiss Military Hanowa horloges worden gefabriceerd in Zwitserland. Deze horloges hebben allemaal het bekende label ‘Swiss Made’, dat wereldwijd bekend staat voor hoge kwaliteit. Het Zwitserse kwaliteitslabel geeft aan dat de technische kwaliteit van het uurwerk bijzonderlijk hoog is. Alle horloges zijn voorzien van een ETA of Ronda uurwerk. Naast betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en water- en schokbestendigheid, onderscheiden de Swiss Military Hanowa horloges zich ook op basis van moderne vormgeving.

Galerij 

Alle Zwitserse militaire Hanowa horloges zijn Zwitsers-gemaakt. Het Zwitserse kruis in het logo getuigt van de hoge Zwitserse kwaliteitsnormen die door het merk worden bevestigd. De uurwerken zijn water-weerstand van 3 ATM tot 10 ATM (aangegeven op de achterkant van de zaak) en gemaakt met roestvrijstalen gevallen, met de meerderheid van de modellen ook uitgerust met saffier kristal en lichtgevende handen en indexen.

Zwitserse militaire Hanowa gebruikt slechts Zwitserse gemaakte kwarts of mechanische bewegingen van belangrijke fabrikanten in Zwitserland.


De gevallen en metalen armbanden van de Zwitserse militaire Hanowa zijn gemaakt van hoogwaardig staal dat in overeenstemming is met de strikte normen van de Zwitserse uurwerken. De voordelen van dit materiaal zijn de hoge corrosieweerstand en de uitstekende duurzaamheid. Hetzelfde soort staal wordt ook gebruikt in sommige chirurgische instrumenten. 


De water-weerstand van elk Zwitsers militair Hanowa horloge is duidelijk op de geval rug.


Contact

Juwelier Wagenmakers
Hortuslaan 6
2171 CK Sassenheim
T. 0252 210113
F. 0252 226244

E. info@juwelierwagenmakers.nl

         

Openingstijden

Maandag  | Gesloten 
Dinsdag  | 09.30 - 18.00
Woensdag  | 09.30 - 18.00
Donderdag  | 09.30 - 18.00
19.00 - 21.00
Vrijdag  | 09.30 - 18.00
Zaterdag  | 09.30 - 17.00
Zondag  | Gesloten